728x28 Ads

Good Housekeeping: small cupboard

Salam semua,

My superman keep on membebel & memuncungkan mulut tatkala tgk almari die yg dikhaskan untuknya semakin sendat dan baju yg diperuk-peruk sahaja (tunggu angin rajin baru susun balik).





Mmg rimas tapi malas. So bulan ni i got the chance went to ikea grabbed some storage "SKUBB" yang saya dah di survey-survey kat internet. Maka kat Ikea i dah tau apa nak beli... Jamu mata sikit... Grab & go





Then actually baju die muat!

I should record how childish he is bile tgk cupboard die kemas of course die kan perfectionist ada laa sikit-sikit komen x puas hati and pertanyaan kenapa mengapa benda ni macam x thn lama je...dan sebagainya... Tapi kesimpulan die suka

Kirin asingkan baju t-shirt, jersey, collar t, kemeja, undergarments, & seluar. Sbb mmg dah plan before bli...

Cume utk susun laci kompartment die x muat sbb tinggi lupa ukur before beli. So simpan je.

Kirin beli SKUBB with 4 compartment satu set dan with 6 compartment 2 sets.

Total loss: RM 100
TOTAL GAIN: happy face of beloved husband




:: the before & after ::

1 people have to say a little bit of something:

Martini at: April 6, 2012 at 10:35 PM said...

Good job!

Post a Comment

 

Copyright © 2010 • A little bit of everything • Design by Dzignine