728x28 Ads

The value of it more than diamonds more than golds

Diamond dah cukup mahal dah... Satu pun dah mahal... Diamond yg paling hodoh pun mahal.

Same goes to gold!

Tp semua kalah dgn air. Berapa ramai yang appreciate air. Tidak selalu kecuali bile dahaga kan?

Air sangat bagus dan sangat penting. Kalau cerita pasal beauty sure org akan concentrate even more.

Apart from ambil suppliment dan makanan seimbang (kekadang terlebih) air paling penting untuk kulit.

Org nak nmpk kiter sihat mesti dari kulit yg cantik smooth & silky. X kisahla kulit kiter macam mana kaler pun tp yg bewarna tuh yg cantik dengan syarat kulit mesti sihat.

I love water but i always dont bother to drink up. Only during breakfast lunch n dinner.

Reason was malas nak g amik air kat pantry. You know you less drink it when you did nt see it.

Kalau ada depan mata mesti habis sebotol.

So i did make the changes. Instead of fill them inside a mineral water bottle. I bought myself a bros bottle. The medium size. (now rasa rugi knp x beli yg besar terus)



I will filled them up and will finished it at least a bottle a day in the office.

And surely when you drink alot u will make a frequent visit to the restroom.

Klau amik air kan malas... So klau pg shi shi xde choice have to...

Apa salahnya bangun excersice g toilet. Kalau duduk je selalu kang makin melebar pulak bahagian bawah tu...

So nak kulit cantik x... Drink up gals... Peringatan utk diri sendir juga!!!

1 people have to say a little bit of something:

{ SaLiNa } at: December 15, 2011 at 5:59 PM said...

haha.. jgn menyesal kenape x beli yg besar.. beli je satu lg bottle yg besar.. then yg kecik ni lain kali gi jejalan blh letak dlm handbeg.. hehe.. jadikan bolt air sebagai collection.. haha..

Post a Comment

 

Copyright © 2010 • A little bit of everything • Design by Dzignine