728x28 Ads

Puji-pujian

kekadang dpt pujian best jugak

me: "P, how you manage things ek? meeting lagi, kerja lagi,, i jadi blur laa,,, i salute u laa... u ada staff tolong ker???"

P:"haa... tarak laa..."

me:" habis tuh..."

P:"u pun ok apa..."

me:"haa.. ok!!! i blur tau... i x tau macam mana nak absorb sume benda nih... byk sgt benda yg i buat!!!"

P:"Yaloh... u baru berapa bulan saja maa... tp u cepat tangkap meh... byk benda you boleh cover sekarang apa.."


---bangga jap---


me:"ya ka?... i x tau laa mcm mana nak buat"

P: "susah meh mau carik olang mcm u, jenis cepat punya and tahan kene marah lagi"

me:"ya ka... i blur bukan tahan, org MAXIS mara i, kekadang i bukan paham pun! u laa x pa,,, MAXIS sayang u, J sayang u"

P:"mana ada, J laa org yg selalu marah I"

me: " ya la tuh"

me & P:"hahahaha.."

walaupun dpt good review tp kenapa mcm management x nampak usaha ku...

or sengaja buat x nampak??

"hish x ikhlas buat kerja!!! apa laa ain syakirin nih!"

1 people have to say a little bit of something:

{ SaLiNa } at: May 7, 2010 at 5:17 PM said...

haha.. good one! i pun nak tukar keje ni.. ade tempat utk recommend? ur bos nmpk act, die observe all their staff.. just die buat2 x nmpk je.. hehe..

Post a Comment

 

Copyright © 2010 • A little bit of everything • Design by Dzignine