728x28 Ads

Astargfirullah....


kejamnya manusia

jahat gile

________________ (siler isi perkataan yg lebih teruk)



baby ini sangat comel





this baby should be a sunshine to anybody life

this baby will bring you happiness

thats why people refer baby as a bundle of joy



it doesnt refer if it was meant for nothing ok!!

there are people crying praying to have a baby

senang² jer ko buang yer...

ckp dgn org mcm nih x berguna punya

Allah dah cakap anak itu rezeki
kalau betul pun ko susah
mesti ada rezeki utk ko punya

mana² agama pun rasanya mengharamkan pembuangan bayi

kalau ikut hak asasi manusia

bayi dalam kandungan kalau dah cukup sifat ada hak die utk lahir kedunia
dlm kes ini
bayi yang dilahirkan ini mempunyai hak untuk hidup

kebodohan yg teramat sgt

sama² kita doakan kesejahteraan roh bayi comel ini....







1 people have to say a little bit of something:

{ Shereen } at: February 16, 2010 at 1:40 PM said...

sayang...ni ke baby yg baru ni dibuang then di hinggap semut ke binatang pe tah kan??? babi sial!!!!!! sial tol mak die!!!!

Post a Comment

 

Copyright © 2010 • A little bit of everything • Design by Dzignine