728x28 Ads

Lagu Situ sana Sini

ha,,,


yesterday my brother call me retard!!!

reason: i x tau musik terkini (i bukan ERA rentak musik terkini)

i listen to the radio kekadang jer.. tym dlm keta,,, kat ofice (itu pun i x menghayati, i know they turn on the radio, lagu apa i x sure)<--- konon concentrate la


so yesterday he played his guitar and sang a song which i dunno (i ingat indie ker...)

so he said

" angah try nyanyi lagu ^&*#$% (i x tau tajuk)"

"haaa, lagu apa tuh???"

"Cacat btul die nih, wei org skarang dah up wei,, along pun tau (dulu my sister lagi slow bab2 lagu)

"Org x dgr radio la!!!"

"retard"

"eleh dulu, lu gak blajar dgn gua" time2 blajar,,, ada bwk radio so slalu dgr kekadang TYA (click sini) n YAN yg byk membantu... pasang radio kuat2 24hours

" itu dulu kan... sekarang org dah maju"

ye la,,, org ckp lecka (betul ker ejaan) aku ingat kedai ais krim lecka-lecka...

hei org penah dgrlah cuma x tau sapa nyanyi


1 people have to say a little bit of something:

{ Ir A.Aziz } at: December 21, 2009 at 6:34 AM said...

Sampai ati bro ko ckp ko retard. Haha! Lawak pon ada.

Post a Comment

 

Copyright © 2010 • A little bit of everything • Design by Dzignine