728x28 Ads

Hantaran Perkahwinan II

ok this will be a dynamic post,,, will be editted time to time...
our Weds will be less than a year...
so its so crucial to start now... some may start lagi 6months even 2 months pun ada..
tp... i dont like that... it give me pressure... i want it to be organize... i did as perfect as possible...

so here...




kepada pihak perempuan

** dulang 1 ** done**

** dulang 2 ** done**
** dulang 3
** dulang 4
** dulang 5
** dulang 6
** dulang 7
** dulang 8
** dulang 9

kepada pihak lelaki

** dulang 1 ** done**
** dulang 2 ** done **
** dulang 3
** dulang 4
** dulang 5
** dulang 6
** dulang 7
** dulang 8
** dulang 9
** dulang 10
** dulang 11



apa jenis barang hantaran would not be posted until the TIME... x yah nak assume2 apa2 pun...


sama jer macam most para pengantin yang lain...


however your opinion on what kind of barang hantaran should i give n get still open... mana tau your punya idea will help me fill in or change current ones...


banyak lagi yg belum dibeli...


rasa mcm nak masuk pertandingan duduk dlm cubicle yang ada byk duit terbang2 tuh (yang courts mammoth n carefour slalu buat tuh)




4 people have to say a little bit of something:

{ Miasuraya } at: December 15, 2009 at 11:00 PM said...

body and bath products!!! dengan towel yang ada sulaman nama you guys skali :p hehehe tapi macam best!

{ Shereen } at: December 18, 2009 at 11:48 PM said...

best tu idea towel!!!

{ Ir A.Aziz } at: December 21, 2009 at 6:36 AM said...

wah2. byknyer dulang. ke mmg standard tuh? anyway, bila wed ko weh? :)

{ ain syakirin hanaffi } at: December 21, 2009 at 9:49 AM said...

idea towel akan dipertimbangkan... hehehe...
aziz, dulang tuh standard so hang bersiap sedialah yer,,, baru k tau nak kawin tuh susah,,, guna banyak duit,,, my wedding end of 2010, so just get ready,,, i jemput u sekarang nih, jgn x dtg,,, hehehe insyaAllah kalau pandah jodoh,,, doa2 kan yer,,,

Post a Comment

 

Copyright © 2010 • A little bit of everything • Design by Dzignine