728x28 Ads

jgn bagi benda asing itu masuk ke kamar tido

dont ever let anything form outside your bedroom in!!!!
i ada habit suke bwk masuk brg selain yg sepatutnya ada dlm bilik tido
contoh: mag, gelas berisi air(suker minum air seblum tido, n masalah kalau dah guna x leh refill dlm cwn yg sama,,, haish), files, pemadam n mcm² lagi,,,,
akibat: baca mag sampai tertido:: mag jatuh ke lantai atau terselit mana² maka biler x nampak tuh akan dibiarkan smp next tm utk kemas
air::maka berderetlah gelas, botol n cawan kekadang tuh lupa nak lwtak balik kat dapur
files::melambaklah files, surat², bil² dan seangkatan dgnnya,,, menambahkan lagi ke-kepah-an
pemadam::dah tulis² padam, dah berangan² padam,,, menerbitkan habuk dgn secara langsung

tarikh mengemas:: hanya pada hujung minggu

kesan:: balik kerja bilik bersepah!!!!!!!!!!!!!

maka jalan terbaik::: ain syakirin akan cuba menghalang dirinya dr memasukkan benda asing

maka bilik tido hanya utk tido,,, bukan membaca, menconteng, mengira baki duit dlm bank atau seangkatan dgn nya





tips: jangan letak handphone anda berhampiran anda tido,,, (sedang asyik bersms dgn kekasih,,konon² kekasih tuh dkat dgn kiter la tym tido???.... x perlu) lebih² lagi dibawah bantal ker atau atas tilam,,, it generate some sort of radiation n signal dat make u alert, ganggu sistem ions in your body makes u feel tired though tido lama dah... maka letaklah di lantai kalau nak dekat dgn u sgt ponnn...

its work tau,,, mcm rasa "owh sy dah cukup tido n hari nih mesti ceria =)" mcm tuh rasanya...

1 people have to say a little bit of something:

{ Shereen } at: December 30, 2009 at 9:50 PM said...

hahahahahahaha apelah ko ni yang? takde keje dah kot smpai beribu kali kire duit lam bank??? hahahaha ko dah wajib kawen...cepat cket ye!!! baru tak bawak masuk pape lam bilik tdo...ahaks

Post a Comment

 

Copyright © 2010 • A little bit of everything • Design by Dzignine