728x28 Ads

apa kata kiter gi jalan² ke CIMB

bukan
bukan
bukan sbb nak kuar duit yg byk kat situ
tp menyelesaikan masalah org,,,
pnat kot

lagi satu apa agaknya perasaan korg call customer service
first machine, pastuh first person,,, sambungkan anda ker department account kemudian ke bhgian collection kemudian ke bahagian penyambungan... step yg lama dan lagu² sume dah habis bunyi sampai last stage...

"semua pelayan perkhidmatan kami sedang sibuk, sila cuba sebentar lagi... tut..tut.. tut.."

haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
penat tau tunggu

ada x saya bg tau sy call yg tuh utk kali ker 10 (ini betul)

last sekali i try

dpt ckp dgn first person (k ckp dlm nada yg malas) pastuh

"hmm... sy penatla jwb soalan yg sama,,, nama penuh x yah nak kepastian ker apa,,, cuba awak check utk nombor ini sudah berapa kali panggilan sy buat"

org itu: " sebentar ye cik,,,,(lagu)... sudah masuk 11 kali cik"

" haa tau pun sambungkan sy terus kepada last stage sy"

org itu:"baik"

panasnya telinga smp pening kepala (sbb lama sgt on the phone kot)

maka sy pergi bertemu Tuhan

sy x larat nak doa lain

hanya

"Ya Allah, ko tolonglah sambungkan line telephone boss aku"

balik ofis boss msg...guna telephine yg kene sekat itu...

rasa x macam nak mandi dlm hujan
mcm nak guling² atas karpet ofis

haaa...


chup???!!!

adakah ini post depression???

agak mcm laa...

stress pun ada
tp
tp
sy balik n mlm tuh sy kuar dgn org yg saya sayang
bukan

bukan

bukan tunang saya

tp laling saya

mkn benda yg sy idamkan

lagi gembira

n saya nak jumpa sorg lagi laling saya

pastuh sy nak jumpa lagi

laling, laling, laling, laling, laling, laling, laling, and laling saya...

n nanti saya jumpa salina n kakak die n abg ipar die (mcm weird abg ipar...)
perlulah nak weird bukannya abg ipar sy...

***membebel ye ain syakirin***

1 people have to say a little bit of something:

{ Mohd Riziqin Hill } at: December 30, 2009 at 9:13 PM said...

tahniah !!

anda berjaya menahan sabar~
tuttttttttttttttttttt~

Post a Comment

 

Copyright © 2010 • A little bit of everything • Design by Dzignine