728x28 Ads

I x nak cakap lebey²


tapi bulan nih hari jadi saya


SuperMAN?? ooo SUPERmaN... superMAN nak guna tactic sy bagi dulu ker tym birthday SUPERMAN... ??? haaa???


tactic tuh dah lama laa...


apa kata bagi jer birthday present yg x include dalam hantaran...


ecehceh... mintak hadiah plak...


sy pun x tau nak apa pd birthday saya...


tp nak shout out gak


kepada


2 FEB: anjang intan, AQil sengal,,, sayang adikku YANie

9 FEB: BIRTHDAY SAYA... suku abad aku yaa... (patutkaa memberi tahu pada umum umur anda???)-----> sudah wajar beli anti ageing product ker???

11 FEB: Birthday AESHA darling saya

23 FEB: Birthday boss saya

25 FEB: Birthday LEKESH... where r you bro?!

27 FEB: Birhday WANY darling saya juga,


maaflaa yang lain kene font kecil,,, blog saya birthday saya suka saya lah nak besarkan

"x matang sungguh"


ok laaa...


SHOUT TOOO

2 FEB: anjang intan, AQil sengal,,, sayang adikku YANie
9 FEB: BIRTHDAY SAYA... suku abad aku yaa... (patutkaa memberi tahu pada umum umur anda???)-----> sudah wajar beli anti ageing product ker???
11 FEB: Birthday AESHA darling saya
23 FEB: Birthday boss saya
25 FEB: Birthday LEKESH... where r you bro?!
27 FEB: Birhday WANY darling saya juga,



Happy BIrthday sume yerrr

1 people have to say a little bit of something:

{ SaLiNa } at: February 3, 2010 at 4:55 PM said...

sejak bile suke nak promote bday ni? hehe :P

Post a Comment

 

Copyright © 2010 • A little bit of everything • Design by Dzignine